Påmeldingen til FIDE-kongressen i Sofia, Bulgaria har åpnet

Vår moderforening, Fédération Internationale pour le Droit Européen (FIDE), arrangerer sin neste kongress fra onsdag 31. mai til lørdag 3. juni i Bulgarias hovedstad Sofia. Påmeldingen har nylig åpnet, og foreningens medlemmer får omtrent EUR 100€ i avslag på påmeldingsavgiften.

Det fullstendige programmet er ikke helt klart enda, men arrangøren har laget en informasjonsbrosjyre med hovedlinjene. Kongressen vil særlig dreie seg om tre hovedtemaer:

  • Mutual Trust, Mutual Recognition and the Rule of Law
  • The new geopolitical dimension of the EU competition and trade policies
  • European Social Union

De nasjonale europarettsforeningene har skrevet nasjonale rapporter om disse tre temaene. Disse vil diskuteres på kongressen, og deretter vil de utvalgte «generalrapportører» syntetisere og analysere rapportene og debatten i en generell rapport om hvert tema.


1 thought on “Påmeldingen til FIDE-kongressen i Sofia, Bulgaria har åpnet”

Comments are closed.